Anita Ras, eigenaresse Elegance Hairdesign

Graag stel ik mij aan u voor, ik ben Anita Ras, geboren in Suriname (niks van te horen…) vanaf mijn 7de opgegroeid in Brabant en vervolgens in Weert terecht gekomen. Ik houd van latte macchiato’s en thee en ja: morgen ga ik echt weer sporten…

Mijn barbiepoppen moesten het ontgelden toen ik ontdekte dat ik kapster wilde worden. Jaren later volgde ik de kappersopleiding in Maaseik, deed ik ervaring op in salons maar ook backstage bij grote shows van o.a. Hunkemöller en Talkies Magazine.

Sinds 2019 heb ik mijn eigen kapsalon geopend: Elegance Hairdesign. Een salon voor dames, heren en kinderen op Leuken.

U kunt bij mij o.a. terecht voor knippen, kleuren, föhnen en balayage. Speciaal voor de heren volgde ik barbertrainingen dus ook zij komen smooth en ‘Elegance’ voor de dag.

Naast de reguliere behandelingen kunt u bij mij ook terecht voor twee soorten technieken hairextensions; De ring extensions van Bgorgeous en de tape extensions van Hair Confidence.

Ik werk met de styling- en verzorgingsproducten van het Italiaanse merk Black Professional. Laat u vrijblijvend informeren en ervaar het verschil!

Kortom: kom kennis maken met de Surinaamse gastvrijheid, de luxe koffie- of thee is in een mum van tijd klaar. U bent op afspraak van harte welkom bij Elegance Hairdesign op Brunenberghof 3 in Weert.

Volg mij ook op Facebook, TikTok en Instagram.

Graag tot ziens! Liefs Anita